Prodaja 4 apartmana u najlepšem delu Jagodine i garažnih mesta

SPECIJALNA PONUDA PO PROMO CENI SAMO DO 10.03.2024.

1.600€/m² sa PDV-om

1.490€/m² sa PDV-om

Kompleks apartmana je izgrađen u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti. Odlikuje ga visok nivo komfora, atraktivna lokacija i moderan dizajn enterijera.

U centru Jagodinske turističke zone

U Jagodini, u podnožju Đurđevog brda, gde je centar turističke zone, izgrađuje se K kompleks. Dinamično i živo okruženje, veoma posećeno u svim delovima godine, naročito tokom leta.

Nadomak samog ulaza u Akva park

Pored muzeja voštanih figura, letnje pozornice, zoološkog vrta, izletišta Potok sa veštačkim vodopadom i igralištima za decu, dva tržna centra: Vivo i Biser, samog Akva-parka i Hill hotela.

Savremen poslovno-stambeni prostor

Poslovni prostor od 12 jedinica u prizemlju i 295 stambenih jedinica na ostalim etažama K kompleksa osmišljene su tako da bude kompaktne i funkcionalne u isto vreme.

Apartmani u ponudi – Odmah useljivi

Apartman 168 na VII spratu, prvom ulazu pruža idealan spoj komfora i spektakularnog pogleda na jagodinski Akva park. Sa 35m², ovo je savršeno rešenje za one koji žele udoban dom sa dozom zabave u neposrednoj blizini. Poseduje višenamensku sobu, terasu, spavaću sobu, kupatilo i wc.

Apartmani 16, 17 i 85 su jednakih površina od 41m², prva dva se nalaze na II spratu dok se treći nalazi na VI. Svaki od ovih apartmana ima pogled na TC Vivo. Svi ljubitelji modernog načina života će uživati u udobnosti ovih stanova koji u svom sastavu imaju višenamensku sobu, terasu, spavaću sobu, kupatilo i wc.

U našoj ponudi se nalaze i garažna mesta u podrumu objekta koja mogu biti vaša po ceni od 9.500€.

Specijalna ponuda – PENTHAUS U CENTRU JAGODINE

Prodaje se ekskluzivan Penthaus smešten u strogom centru Jagodine u glavnoj ulici. Površina penthausa iznosi 105m² i u svom sastavu ima 3 spavaće sobe, dva kupatila, ogroman dnevni boravak sa trpezarijom, zasebnu kuhinju i terasu. Svaki detalj ovog penthausa odražava vrhunski kvalitet, počevši od parketa, stolarije i ugrađenih elemenata, do kuhinje i svih drugih materijala koji su pažljivo odabrani. Stanu pripada i prostran podrum koji pruža dodatan prostor za skladištenje. Cena ovog ekskluzivnog penthausa iznosi 142.000 evra. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Ovo je prilika da postanete vlasnik jednog od najprestižnijih stanova u gradu.

Za više detalja kontaktirajte nas putem telefona
035/241-803
035/8222-071
063/105-89-51

Naši aktuelni projekti