Lokacija

K kompleksa

U centru Jagodinske turističke zone

U Jagodini, u podnožju Đurđevog brda, gde je centar turističke zone, izgrađuje se K kompleks. Dinamično i živo okruženje, veoma posećeno u svim delovima godine, naročito tokom leta.

Nadomak samog ulaza u Akva park

Pored muzeja voštanih figura, letnje pozornice, zoološkog vrta, izletišta Potok sa veštačkim vodopadom i igralištima za decu, dva tržna centra: Vivo i Biser, samog Akva-parka i Hill hotela.

Savremen poslovno-stambeni prostor

Poslovni prostor od 12 jedinica u prizemlju i 295 stambenih jedinica na ostalim etažama K kompleksa osmišljene su tako da bude kompaktne i funkcionalne u isto vreme.

Savršena lokacija

Okruženje

U dinamičnom okruženju, na ekskluzivnoj i najatraktivnijoj lokaciji u Jagodini u samom turističkom centru grada pored Akva parka i Vivo šoping centra preduzeće ”Put” DOO Jagodina gradi jedinstveni, moderni poslovno-stambeni objekat.

Centar turističke zone

Centar turističke zone je zapravo novi centar grada. Veliki broj ljudi cirkuliše kroz ovu zonu u svim delovima godine, tokom leta naročito zbog poseta Akva parku, ZOO vrtu, dešavanjima u Vivo šoping parku, itd.

Poslovna lokacija

Ako ste razmišljali o novoj, atraktivnoj i življoj lokaciji za Vaš biznis, ovo je idealna prilika za to. Na raspologanju će Vam biti 12 lokala u prizemlju, sa odličnim pogledom i prometnom lokacijom.

K kompleks ponuda

Apartmani i lokali

Na raspolaganju će biti 12 lokala u ekskluzivnom tržnom centru i 295 apartmana.

Pametna investicija

Veliki broj restorana, zoološki vrt, muzej voštanih figura, letnja pozornica , izletište Potok sa veštačkim vodopadom, sistemom fontana, igralištima za decu, dva tržna centra “Vivo” i ”Biser”, sam “Akva-park”, hotel “Hill” u kome se često održavaju razne proslave (svadbe, rođendani, zabave i dr.) privuče u toku jednog dana i do 10.000 posetilaca. Što predstavlja veliki potencijal za ulaganje u nov poslovni prostor, ali i za iznajmljivanje Vašeg budućeg apartmana na ovoj lokaciji.

Kontaktirajte nas za više informacija

Naši aktuelni projekti