Kvalitet gradnje

K kompleksa

Savremeno

K kompleks je moderan objekat, osmišljen da odgovori na sve potrebe budućih korisnika apartmana i/ili poslovnog prostora.

Pouzdano

K kompleks se izrađuje po visokim standardima kvaliteta i bezbednosti.

Funkcionalno

Svaki detalj K kompleksa je dizajniran tako da bude funkcionalan i operativan budućim vlasnicima/korisnicima.

K kompleks sadržaj

Apartmani i poslovni prostor

Prve dve etaže su namenjene hotelsko-kongresnom sadržaju. Treći, četvrti i peti sprat su predviđeni za apartmane od 25 do 50 kvadrata sa mogućnošću spajanja i sa funkcionalnim rasporedom i pogledom na Akva park i Đurđevo brdo. Svaka od ovih celina je projektovana kao posebna celina  sa izdvojenim ulazima.

Podzemna garaža

Zgrada poseduje podzemnu garažu ispod celog objekta, sa 67 garažnih mesta. Garaža je opremljena rampom sa daljinskim otvaranjem, ventilacijom i protivpožarnim sistemom.

Kvalitetni materijali

Grejanje i hlađenje

Sistem grejanja i hlađenja u stambenom delu kompleksa funkcionisaće besprekorno, na najvišem, kvalitetnom nivou. Obezbeđujemo sigurno grejanje i hlađenje, čak i na ekstremnim temperaturama (zimi do -20°C, leti do +45°C). Svaka stambena ili poslovna jedinica je odvojena, tako da su i troškovi individualni, a iznose kao kada kupujete bilo koji klasičan stan.

Pod prve klase

Najkvalitetniji podovi od keramike i laminata top klase, vrhunske završne obrade koja zadržava prirodni kvalitet, predstavlja siguran i kvalitetan proizvod. Neosporna je njegova estetska vrednost, funkcionalnost i izdržljivost. Odlikuje se izuzetnim mehaničkim svojstvima, trajnošću i savršenim nijansama.

Visokokvalitetna stolarija

Uživajte u pogledu iz vašeg novog apartmana! U dnevnoj sobi svakog stana biće postavljen prozor, velikih dimenzija, što omogućava pun pogled prema turističkoj zoni. Niskoemisiona stakla ugrađena u najkvalitetniju stolariju, garantuju odličnu zvučnu i termo izolovanost. Profili stolarije izrađeni su od aluminijuma sa roletnama i ugrađeni su u adekvatne debljine zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, koja pruža odličnu izolaciju zimi i leti. Takođe, sva ulazna vrata poseduju sigurnosnu bravu.

Kontaktirajte nas za više informacija

Naši aktuelni projekti