Kvalitet gradnje

K kompleksa

Savremeno

K kompleks je moderan objekat, osmišljen da odgovori na sve potrebe budućih korisnika apartmana i/ili poslovnog prostora.

Pouzdano

K kompleks se izrađuje po visokim standardima kvaliteta i bezbednosti.

Funkcionalno

Svaki detalj K kompleksa je dizajniran tako da bude funkcionalan i operativan budućim vlasnicima/korisnicima.

K kompleks sadržaj

Apartmani i poslovni prostor

U prizemlju objekta smešten je moderni poslovni deo sa lokalima i hotelsko-kongresnim sadržajem. Sve etaže od prve do sedme predviđene su za apartmane od 25 do 50 kvadrata, sa funkcionalnim rasporedom i panoramskim pogledom, na Akva park, izletište Đurđevo brdo i dr.

Podzemna garaža

Zgrada poseduje podzemnu garažu ispod celog objekta, sa 64 garažnih mesta. Garaža je opremljena rampom sa daljinskim otvaranjem, ventilacijom i protivpožarnim sistemom.

Kvalitetni materijali

Grejanje i hlađenje

Sistem grejanja i hlađenja u stambenom delu kompleksa funkcionisaće besprekorno, na najvišem, kvalitetnom nivou. Obezbeđujemo sigurno grejanje i hlađenje, čak i na ekstremnim temperaturama (zimi do -20°C, leti do +45°C). Svaka stambena ili poslovna jedinica je odvojena, tako da su i troškovi individualni, a iznose kao kada kupujete bilo koji klasičan stan.

Pod prve klase

Najkvalitetniji podovi od keramike i laminata top klase, vrhunske završne obrade koja zadržava prirodni kvalitet, predstavlja siguran i kvalitetan proizvod. Neosporna je njegova estetska vrednost, funkcionalnost i izdržljivost. Odlikuje se izuzetnim mehaničkim svojstvima, trajnošću i savršenim nijansama.

Visokokvalitetna stolarija

Uživajte u pogledu iz vašeg novog apartmana! U dnevnoj sobi svakog stana biće postavljen prozor, velikih dimenzija, što omogućava pun pogled prema turističkoj zoni. Niskoemisiona stakla ugrađena u najkvalitetniju stolariju, garantuju odličnu zvučnu i termo izolovanost. Profili stolarije izrađeni su od aluminijuma sa roletnama i ugrađeni su u adekvatne debljine zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, koja pruža odličnu izolaciju zimi i leti. Takođe, sva ulazna vrata poseduju sigurnosnu bravu.

Kontaktirajte nas za više informacija

Naši aktuelni projekti