Investitor radova

PUT DOO Jagodina organizovan je u sledeće celine:

Niskogradnja, visokogradnja, kamenolom, mehanizacija (transport i remont), asfalt i beton, laboratorija, priprema i praćenje proizvodnje, komercijala i finansije, opšti sektor, poslovna jedinica Beograd. Lokacijski firma je smeštena na tri lokacije koje se nalaze na području teritorije opštine Jagodina i to: Asfaltna baza u industrijskoj zoni Jagodine, kamenolom u Lozoviku kod Jagodine, Upravna zgrada u centru Jagodine do zgrade opštine Jagodine i poslovna jedinica u Beogradu u Zahumskoj 45.

Lamela II Braće Dirak 38a i 38b

Završeni su radovi na lameli II u ul. Braće Dirak 38a i 38b u Jagodini, koja čini celinu sa već izgrađenom lamelom. Useljena je juna 2018. godine i od ukupno 71 stambenih jedinica od 22-100m2, u ponudi imamo još dve stambene jedinice od 74m2 i 100m2.
Ovaj stambeni objekat sastoji se od 6 stambenih etaža i prizemlja sa garažama. Objekat se gradi u skladu sa najvišim važećim građevinskim standardima.

Lamela I Braće Dirak 34 i 36

Ukupno 65 stambenih jedinica, podeljeno je u dva ulaza sa liftom u svakom.
Objekat za stanovanje, sa 6 stambenih etaža, dok su u suterenu garaže i ostave.
Funkcionalni stanovi svih kvadratura od 22m2 do 100m2. Visoka bezbednost i energetska efikasnost objekta, video nadzor, alarmni i protivpožarni sistem. PVC stolarija sa niskoemisionim staklom. Centralno grejanje. Mogućnošću ugradnje kalorimetra. Vodomer u svakom stanu. U ovoj lameli ostala su još samo dva stana.

”Solun”

Stambeno poslovni objekat u centru Jagodine, Ulica Đure Jakšica. Moderan stambeno poslovni objekat sa garažama i autoliftom, energetski efikasan, visoko obezbeđen, sa odvojenom potrošnjom (grejanje, struja, voda) za svaku stambenu jedinicu, ekološkom šestokomornom PVC stolarijom sa roletnama, sigurnosnim vratima, klimom i drugom opremom koja prati savremenu gradnju.
U prizemlju objekta sa direktnim pristupom sa ulice u ponudi dva poslovno-prodajna prostora, od 63m2 i 34m2, idealna za uslužne delatnosti.

Green House 8

U neposrednoj blizini Akva parka u Čočetovoj ulici u Jagodini nalazi se objekat Green House 8 sa 60 stambenih jedinica.

”Potkovica”

Objekat sa 156 već useljenih stambenih jedinica u ulici Braće Dirak.Povoljna prilika za kupovinu!
Trosoban stan 77m2. Odličan stan sa predivnim pogledom na grad, sa velikim dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom, ostavom, dve spavaće sobe, dva sanitarna čvora i dve terase.

Pešački most

Povoljna prilika za kupovinu, niže cene – u ponudi jos 3 lokala.
Razradjen tržni centar u samom centru grada, na reci Belici sa 27 lokala, svojim polozajem kojim povezuje Malu pijacu, najstariji tržni centar u gradu, sa jedne strane i Opštu bolnicu i Dom zdravlja sa druge strane, pruža mogućnosti za raznovrsne delatnosti i uspešno poslovanje.

”Hill hotel” Jagodina

“HillHotel”, izuzetan objekat na atraktivnoj lokaciji pored Akva Parka u Jagodini, izgrađen je i pušten u rad.
Osim soba i apartmana, hotel u svom sastavu ima i opremljenu kongresnu salu, wellness & spa, teretanu kao i prateće sadržaje na trgu:
Piceriju i luksuzno oprmljenu kuću čaja.

Kontaktirajte nas za više informacija

Naši aktuelni projekti